Úspěchy Foxíkovo potomků

23.08.2015 21:03

Zkoušková, ale i výstavní sezona je v plném proudu, nás se letos díky mateřským povinnostem ta pracovní netýká, ale Foxíkovo dětičky nezahálí !

Již v květnu, na klubové výstavě Slovenského Vizsla Klubu výborně uspěl synáček Eki Tajemství Karpat, který získal V1, CAC a hned za ním, V2, res. CAC ulovil Akim Zrzavé Štěstí, pejsek, který minulý rok našel nový domov právě na Slovensku, dle slov jeho majitele je to výborný pes a letos se ukáže na několika memoriálech, budeme džet palce !

V červenci Dita Tajemství Karpat složila úspěšně lesní zkoušky, vysoko v bodech, ale limitní známka z ohrádky jí sedadila do II. ceny.

Abigail Zrzavé Štěstí úspěšně složila Zkoušky z vodní práce v I. ceně.

Nejvíce v létě zazářila Aira Zrzavé Štěstí, která jeden víkend zazářila na speciální klubové výstavě V1, CAC ze 14ti fen v kruhu a hned následující víkend vyhrála lesní zkoušky ! A tím letos Aira určitě neskončila a věřím, že s paničkou se jim letos bude i nadále dařit.

Na klubové výstavě se ukázala i Ambra Zrzavé Štěstí, která byla ve velké konkurenci 14ti fen oceněna známkou výborná, dále se ve stejné třídě presentovala Ester Tajemství Karpat, hodnocena známkou Velmi Dobrá a stejnou známkou ve stejné třídě byla oceněna i Andy Z Milínského Pahorku. která se letos zařadí mezi chovné feny.

V měsíci srpnu se na Slovensku presentoval ostřílený Eki Tajemství Karpat a opět nezklamal, odnesl si hodnocení V1, Vítěz třídy, Oblastní vítěz.

V ČR se dařilo i jeho bratrovi Endymu Tajemství Karpat, který včerejšího dne úspěšně složil podzimní zkoušky v I. ceně a k chovnosti mu zbývá jen malý pomyslný krůček a to DKK.

Všem majitelům moc moc gratuluji a držím všem palce, ať se Vám daří i nadále !!!